Gradski odbor Mladih socijaldemokrata Trebinje optužio je gradonačelnika Slavka Vučurevića da, "sprovodeći svoje hirove samo pravi haos i nerede u gradu", o čemu svjedoči i posljednja odluka Gradske uprave o premještanju kioska iz centra grada.

msd snsd

U saopštenju Mladih socijaldemokrata navodi se da Vučurević pravi haos umjesto da pruži trajno i adekvatno urbanističko rješenje koje bi zadovoljilo i estetski izgled, ali i pružilo trajnu bezbjednost vlasnicima koji žive od tog posla.

"Kada je riječ o kioscima u centru grada, u nadležnom odjeljenju Gradske uprave postoji rješenje da se naprave montažni objekti od prirodnih materijala i urbanistički uklope u staro gradsko jezgro, ali Vučureviću je očigledno strano sve što je urbano", smatraju Mladi socijaldemokrati.

Mladi socijaldemokrati ističu da Vučurević i njegovi saradnici, "pokušavajući praviti privid da Gradska uprava nešto radi, kroz privremena i nakaradna rješenja, samo prave cirkus od grada, a uz to ugrožavaju i egzistenciju ljudi".

"Pošto je očigledno da Vučurević i njegovi saradnici ne znaju raditi i voditi grad, najbolje je da i dalje lagodno uživaju u visokim platama i ostalim povlasticama i da ništa ne rade još ovo par mjeseci, jer je od njihovog rada više štete nego koristi", navodi se u saopštenju Mladih socijaldemokrata.