POTVRĐENO PISANJE TREBINJELIVE – Kovačević imenovan za direktora Elektroprivrede Srpske

Autor: Božo Morić Foto: TrebinjeLive
TREBINJELIVE 29. 03. 2016. - 18:50h

Željko Kovačević imenovan je na današnjoj sjednici Nadzornog odbora Elektroprivrede Republike Srpske za vršioca dužnosti generalnog direktora ovog preduzeća, čime je potvrđeno pisanje portala TrebinjeLive.info od prije desetak dana.

zeljko kovacevic direktor elektroprivrede rs

On je naslijedio Branislavu Milekić, koja je, nakon promjene Statuta preduzeća koji je nedavno usvojila Vlada Republike Srpske, imenovana za zamjenika generalnog direktora.

Ovim imenovanjem kadrovi iz Hercegovine ponovo su ostali bez direktorske funkcije u najznačajnijem preduzeću Srpske. S druge strane, kako saznajemo, u lokalnim odborima SNSD-a pomirili su se sa Kovačevićevim upravljanjem strateškim preduzećem, iako se sa tim u početku nisu slagali.

Kovačević je krajem jula prošle godine imenovan i za predsjednika Nadzornog odbora Pošta Srpske, a u svojoj karijeri bio je i ministar industrije, energetike i rudarstva, vojni tužilac, upravnik Carinarnice Banjaluka.

U energetskom sektoru ranije je došlo do određenih kadrovskih promjena. U Elektroprivredu Srpske postavljeni su kadrovi DNS-a, a u Elektrohercegovinu SP-a. U HET-u su ostali kadrovi SNSD-a, ali u izmjenjenom sastavu.

Komentari

Pomiriće se u Trebinju sa svim što se u BL kaže.
A realno… čovjek je bolje rješenje od svih Trebinjaca ili Hercegovaca. Ludost je najbolju firmu u državi dati nekome da vodi samo na osnovu geografskog porijekla.
Koliko znam u pitanju je prije svega stručan, ali i pošten čovjek.
Vidjećemo…

Odgovori

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne i stavove internet portala TrebinjeLive.info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal TrebinjeLive.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.
Evo zbog čega je TrebinjeLive najčitaniji i najuticajniji portal u gradu!
8.500+
dnevnih
posjeta
265.000+
mjesečnih
čitanja
620.000+
mjesečnih
pregleda stranica
18.500+
fejsbuk
sviđanja