CJB TREBINJE – Na području Hercegovine evidentirano više krivičnih djela

Autor: TrebinjeLive Foto: Ilustracija
TREBINJELIVE 17. 03. 2016. - 9:58h

Na području Centra javne bezbjednosti Trebinje, 16.3.2016. godine, evidentirano je jedno krivično djelo. Nije bilo evidentiranih saobraćajnih nezgoda i narušavanja javnog reda i mira.

policija

Policijski službenici Policijske stanice Gacko su lišili slobode pet lica inicijala P.P., M.K., R.K. A.G., i P.T. zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo „Teška krađa“. Naime, navedena lica se terete da su iz jednog hotela otuđili: dva plazma televizora, šest monitora od računara, dva procesora i dva pojačala. U toku je dokumentovanje djela.

Policijski službenici Policijske stanice Gacko su Okružnom tužilaštvu podnijeli sljedeće izvještaje o počinjenom krivičnom djelu: protiv lica inicijala S.G. zbog postojanja osnova sumnje da je počinio sljedeća krivična djela „Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti“, „Laka tjelesna povreda“ i „Ugrožavanje sigurnosti“; protiv lica inicijala M.B. zbog postojanja osnova sumnje da je počinio sledeća krivična djela: „Nedozovoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“ i „Izazivanje opšte opasnosti“; protiv lica inicijala M.G. zbog postojanja osnova sumnje da je počinio sljedeća krivična djela: „Nedozovoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“; protiv lica inicijala Đ.Š. zbog postojanja osnova sumnje da je počinio sledeća krivična djela: „Ugrožavanje sigurnosti“, „Laka tjelesna povreda“ i „Oštećenje tuđe stvari“.

Policijski službenici Centra javne bezbjednosti Trebinje su Okružnom tužilaštvu u Trebinju dostavili izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala N.M. počinilo krivično djelo „Zadovoljenje polnih strasti pred drugim“.

Policijski službenici Centra javne bezbjednosti Trebinje su Okružnom tužilaštvu u Trebinju dostavili izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da su lica inicijala O.K. i M.P. počinili krivično djelo „Falsifikovanje isprave“.

Komentari

Hahahah…. „Otuđio dva procesora“. Je li moguće da neko u 21. vijeku kućište od računara još uvijek zove procesor…

Odgovori

Odakle znaš da je u pitanju kućište? Možda su im bili preveliki za ponijeti, pa su ciljali skupe procesore.

Odgovori

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne i stavove internet portala TrebinjeLive.info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal TrebinjeLive.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.
Evo zbog čega je TrebinjeLive najčitaniji i najuticajniji portal u gradu!
8.500+
dnevnih
posjeta
265.000+
mjesečnih
čitanja
620.000+
mjesečnih
pregleda stranica
18.500+
fejsbuk
sviđanja