Djeca i učiteljice iz dječije igraonice "Ciciban" kao i školski bend Osnovne škole "Jova Jovanović Zmaj", napravili su pravi spektakl u hotelu Leotar povodom Dana žena i Cicibanovog rođendana.

ciciban

Ovo je Cicibanova tradicionalna manifestacija, a za njihove nastupe uvijek se traži stolica više, tako su i sinoć napunili salu do posljednjeg mjesta.

Cicibani su spremili bogat kultutno-umjetnički program u trajanju od sat vremena. Tu se igralo, pjevalo, glumilo i plesalo. Izmamili su osmijeh na licu svojih mame, tata, baka, deka kao i velike aplauze, a sve u znak podrške i zahvalnosti koje su uložili u ovaj kolaž program.

Sve ovo uljepšao im je školski bend koji je izveo nekoliko predivnih numera na oduševljene svih prisutnih. Mame su dobile vrijedne poklon bonove od Cicibanovih sponzora, večere u vinskoj galeriji, trebinjskim restoranima, pice u picerijama, tretmane lica i frizure u frizerskim salonima i još puno drugih nagrada.

Zanimljive kutije za nakit i čestitku za majčin dan djeca su izrađivala u likovnim radionicama sa svojim učiteljicama i stručnim saradnicima, koje su mame sa ponosom zagledale i divile se.

Za portal TrebinjeLive ponosne mame kažu da su srećne i da se zahvaljuju svima od srca koji podržavaju i cijene trud i rad učiteljica Cicibana.

ciciban

ciciban

ciciban

ciciban

ciciban

ciciban

ciciban