Mladi socijaldemokrati Gradskog odbora Trebinje smatraju da gradska administracija obmanjuje javnost i pokušava praviti privid uspješnog rada i popularnosti gradonačelnika i njegovih saradnika, te da to nastoje potvrditi i navodnim pohvalama građana na adresu prvog čovjeka grada Slavka Vučurevića.

msd snsd

U saopštenju Mladih socijaldemokrata navodi se da kabinet gradonačelnika obmanjuje javnost naslovima da građani Trebinja hvale Vučurevića, te dodaje da se na zvaničnoj veb stranici grada Trebinja danas pojavila informacija pod naslovom "Poruka zahvalnosti građanina Trebinja" koja je stigla iz Švedske.

"Na fotografijama se vidi da je mejl stigao 27. decembra prošle godine. Pošto Vučurević ima `samo` tri sekretarice možda do izbora stignu objaviti još jednu pohvalu, makar i iz Švedske", navodi se u saopštenju i dodaje da ovo govori i o "ekspeditivnosti Vučurevića i njegovog kabineta".

Mladi socijaldemokrati ističu da, možda kroz nostalgični pogled iz daleke Švedske, u kojoj je životni standard veoma visok, stvari u Trebinju izgledaju fino, ali da oni koji žive ovdje znaju da stvari stoje potpuno drugačije i da je gradonačelnik Vučurević u Trebinje "unio samo negativne promjene i impuls primitivizma, te unazadio sve što se unazaditi moglo".

"Informacija da se gradonačelnik može pohvaliti samo `pohvalom` iz Švedske govori više nego dovoljno o njegovom katastrofalnom radu i potvrđuje činjenicu da na adresu gradske administracije nikad nije stigla nijedna pohvala od građana Trebinja", navodi se u saopštenju.