Odbojkašice Ljubinja pobjednice su Prvog turnira u mini odbojci koji je održan danas u Trebinju u organizaciji Škole odbojke Trebišnjica.

mini odbojka trebisnjica

Po pravilima mini odbojke, sa nižom mrežom, tri igračice u polju Ljubinjke su se najbolje snašle i osvojile zasluženo prvo mjesto. Drugo mjesto pripalo je odbojkašicama ekipe „Ivangrad“ iz Berana a treće „Nikšiću“.

"Nadam se da će ovaj turnir postati tradicionalan i da će iz Trebinja stasavati nove mlade odbojkašice i pronositi slavu odbojke na svim svjetskim prostorima", rekao je Miodrag Novokmet predstavnik Škole odbojke Trebišnjica.

Prema njegovim riječima u narednom periodu prioritet u radu škole odbojke biće registracija škole kao kluba u Odbojkaškom savezu RS, a od jeseni i prvi zvanični nastupi u republičkim takmičenjima.

Organizaciju turnira na kome su, pored osvajača prva tri mjesta nastupile još i ekipe „Libera“ iz Petrovca i „Gorštaka“ iz Kolašina, pomogao je grad Trebinje, a pehare i zahvalnice najboljim ekipama uručio je Zoran Milošević, načelnik odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti grada Trebinja.