Generalnu probu pred nastavak takmičenja u Prvoj ligi Republike Srpske fudbaleri Leotara odigrali su danas na Policama protiv NK "GOŠK" iz Gabele i pobijedili 2:1 (1:0).

leotar gosk

Leotar je već na početku utakmice imao priliku kada je Ristić sam izašao ispred golmana gostiju, koji se bolje snašao u toj situaciji. U 45. minutu Vučić šutira po zemlji i lopta se našla u mreži GOŠKA.

Odmah na početku drugog poluvremena Trebinjci su imali još nekoliko prilika, koje nisu iskorišćene na pravi način. U 64. minutu u šesnaestercu je srušen Cicović, a Bojan Deretić najstrožu kaznu pretvara u pogodak za 2:0.

U 80. minutu Maca sa dva metra postiže pogodak na centaršut Haskovića za 2:1, koji minut kasnije odlično šurira ali se golman Kolak nije dao iznenaditi.

Trener Leotara Rajko Mičeta kazao je poslije utakmice da je većim dijelom meča zadovoljan, ali da ima određenih oscilacija u igri, za koje se nada da će do početka proljećnog dijela sezone biti otklonjene.

"Rezultat je dobar i zadovoljan sam sa odrađenim pripremama. Takođe, svjesni smo da svaki pad koncentracije u igri može da nas košta rezultata", kazao je Mičeta.

Početak prvenstva je 5. marta, kada Leotar gostuje u Višegradu protiv "Drine HE".