Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik razgovarao je večeras u Trebinju sa predstavnicima bankarskog sektora i privrednicima iz ovog grada o skorom početku realizacije najavljenih projekata na području Istočne Hercegovine, koje će finansirati Vlada Republike Srpske.

dodik u trebinju sa petrovicem i vladikom

Među prioritetima će, kako saznaje Srna, biti revitalizacija magistralnog puta LJubinje-Trebinje, rekonstrukcija nekoliko škola na području Hercegovine, nastavak radova na projektu HE Dabar, kao i drugi projekti od značaja za stanovništvo ove regije.

Dodik, koji je predsjednik SNSD-a, razgovarao je danas u Trebinju i sa rukovodstvom Gradskog odbora ove stranke o aktivnostima i aktuelnoj političkoj situaciji u ovom gradu. Sastanku je prisustvovao i generalni sekretar SNSD-a Luka Petrović.

Na sastanku je bilo riječi i o kandidatu ove političke partije za gradonačelnika Trebinja, ali konkretno ime još nije saopšteno.

Predsjednik Republike Srpske je tokom boravka u Trebinju posjetio i manastire Duži i Tvrdoš, gdje se sastao sa NJegovim preosveštenstvom vladikom zahumsko-hercegovačkim i primorskim Grigorijem.

DODIK SE SASTAO SA ČOVIĆEM

Predsjednik Republike Srpske i lider SNSD-a Milorad Dodik razgovarao je večeras u Trebinju sa predsjedavajućim Predsjedništva BiH i liderom HDZ BiH Draganom Čovićem, saznaje Srna nezavnično.

Srna saznaje da je na sastanku bilo riječi o aktuelnim političkim pitanjima u BiH.