Uprava Fudbalskog kluba "Leotar" poklonila je Jovu Mišeljiću dres sa brojem 8, koji je on nosio dok je igrao na Policama od  1990-1992. godine, što je samo mali znak pažnje za ono što je on pokazao za klub iz Trebinja.

jovo miseljic

Poklon je primio emotivno i nije krio riječi hvale za ovaj gest.

"Ovo je veliki poklon za mene i sa ovim dresom osjećam se kao da sam ponovo na Policama nakon dugo godina. Hvala upravi Leotara što su me se sjetili", kazao je Jovo.

Mišeljić ističe da se trudio i borio da ostavi dobar utisak na Polica, dodajući da je svakom igraču cilj da od amatera postane profesionalni igrač.

"Ovdje sam postao igrač. Zahvaljujući mojim igrama i Leotaru uspio sam u svojoj fudbalskoj karijeri", naveo je Jovo.

Prema njegovim riječima, Police su bila njegova odskočna daska. Iz Leotara je otišao na Čair gdje je proveo dvije i po godine. Nakon toga igrao je u Španiju, pa na Kipru..., pa opet došao na Police 2003. godine.

"U svakom klubu u kome sam igrao želio sam da se pokažem i kao čovjek i kao igrač i svugdje su mi vrata otvorena", priča Jovo, dodajući da je ovoga puta na Police došao kao šef stručnog štaba FK "Velež" iz Nevesinja.

U fudbalskoj karijeri imao je dosta lijepih trenutaka, ali ističe da mu je jedan od najdražih kada je na Marakani postigao gol Crvenoj Zvezdi.

Uvijek skroman kao čovjek, a na terenu pravi borac, kaže da se nada da će ga u trenerskoj karijeri tražiti kao i u fudbalskoj.