O Trebinju je čuo samo riječi hvale i uskoro bi trebao da snimi i reportažu o najjužnijem gradu Republike Srpske, kaže za TrebinjeLive.info Nebojša Petrović, urednik fudbalske rubrike na SOS kanalu.

nebojsa popovic urednik sos kanala

"Moj kolega iz 'Sportskog žurnala' Mihajlo Todić je trebinjski zet i sve najlepše mi je pričao o gradu, dok su snimatelj i novinar ovde već bili i napravili reportažu. Pričali su mi hvalospeve o gradu, ljudima, a isto tako i igrači koji su dolazili u Leotar imali su samo reči hvale", kaže Petrović, koji je u Trebinju pratio prijateljsku utakmicu između Leotara i OFK Beograd.
On je dodao da mu je veoma žao što nije uspio da ostane da prespava u Trebinju, obećavajući da će uskoro ponovo doći sa kamerom i napraviti reportažu o gradu.

"Čuo sam da imate lepo vino, restorane, kafiće. A na prvom mestu su dobri ljudi", ističe Petrović.

Petrović napominje da SOS kanal već 15 godina prati pripreme OFK "Beograd", dodajući da je ovo klubu iz Karaburme prvi put u tom periodu da pripreme obavlja van Antalije - Turske.

"Prvi put nakon 15 godina oni nisu otišli u Antaliju na pripreme, već u Budvu, gde će odigrati prijateljske utakmice i prva je bila protiv Leotara. Velika je razlika između kvaliteta terena u Budvi i Antaliji, ali i u vezi klubova", kaže Petrović, dodajući da je Leotar bio idealan protivnik u početnoj fazi priprema.