Na području Centra javne bezbjednosti Trebinje, 27.1.2016. godine, evidentirana su dva krivična djela i dvije saobraćajne nezgode. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira.

policija

Policijski službenici Policijske stanice Berkovići su 27.1.2016. godine Okružnom tužilaštvu u Trebinju dostavili izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv lica inicijala A.B. zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“ iz člana 399. stav 1. Krivičnog zakona Republike Srpske, a u vezi sa članom 66. stav 6. Zakona o izmjenama i dopunama Krivičnog zakona Republike Srpske.

Policijski službenici Policijske stanice Gacko su juče Okružnom tužilaštvu u Trebinju dostavili izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv lica inicijala G.G. zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Napad na službeno lice u vršenju službene radnje“ iz člana 388. stav 3. Krivičnog zakona Republike Srpske, a u vezi sa stavom 2. Krivičnog zakona Republike Srpske.