Gradski odbor SNSD-a Trebinje optužio je trebinjskog gradonačelnika Slavka Vučurevića da pune tri godine njegove vladavine obilježavaju teške riječi, uvredljive i opasne kvalifikacije, stvaranje atmosfere podjela i sukoba, "uz potpuno neznanje i nesposobnost da se grad vodi u pozitivnom smjeru".

snsd-logo

Iz trebinjskog SNSD-a ukazuju da Vučurević sve promašaje sopstvene politike prebacuje na druge, proizvodeći nove afere, te da je crvena linija opasnih i uvredljivih izjava odavno pređena.
Iz ove stranke navode da se Vučurevićeva "jeftina, isprazna, populistička retorika" ponavlja tokom cijelog mandata.

"Želja da se postane veliki, da se postane `zvijezda grada` ne presušuje. Što više priča i iznosi gomilu besmislenih kvalifikacija i uvreda to mu je rejting sve manji", navodi se u saopštenju SNSD-a i dodaje da su građani

Trebinja takvu politiku odavno prepoznali i ocijenili još na izborima 2014. godine, te da će konačan sud i zaključnu ocjenu dati u oktobru ove godine.

Iz trebinjskog SNSD-a smatraju da će Vučurević proći kao i "zvijezde granda" koje je doveo da zabave narod.

"Sablasno prazna dvorana i nešto maloljetnika najbolje govore koju ocjenu će imati na kraju mandata. Za `zvijezde granda` i `zvijezdu grada` ocjena nedovoljan", navodi se u saopštenju Gradskog odbora SNSD-a.