Putnici na autobuskoj relaciji Beograd-Trebinje, prevoznika "Ubla turs" iz našeg grada, čiji se autobus noćas pokvario u Užicu, još uvijek nisu stigli u Trebinje, potvrđeno nam je u Agenciji "Ubla turs".

autobus ubla turs

Autobus, kako prenosi portal "mojKontakt.com", pokvario se oko 1.00 sat iza ponoći. S druge strane, u Agenciji "Ubla turs" tvrde za TrebinjeLive da se autobus pokvario oko 3.00 sata poslije ponoći, te da je novo vozilo stiglo oko 7.00 sati, kada je autobus i krenuo prema Trebinju.

Putnik, koji se javio portalu "mojKontakt", tvrdi da su u pokvarenom autobusu bili osam sati, dok u Ubla tursu demantuju tu informaciju tvrdeći da je novi autobus stigao četiri sata nakon što se vozilo pokvarilo.

U Ubla tursu kažu da bi čekanje putnika bilo još kraće da u Srpskoj nije državni praznik, pa se teško koji prevoznik odlučio da iznajmi autobus.

"Mojkontakt.com" piše da će putnik koji im se javio podnijeti prijave protiv ove Agencije nadležnim ministarstvima u Republici Srpskoj, BiH i Srbiji.

“U poslednje vreme autobusi se stalno kvare, ali nema nikakve podrške i putnici su ostavljeni na milost i nemilost pukoj sreći. Ovo sam prijavio ministarstvima nadležnim za transport i saobraćaj u BIH, Republici Srpskoj i Srbiji”, kazao je neimenovani putnik za portal "mojKontakt".

Autobus na ovoj relaciji iz Beograda kreće u 21.15 časova, a u Trebinju bi trebao da bude u 7.45 časova.