Većina Trebinjaca novogodišnju noć dočekala je u kućnoj atmosferi, a organizovan doček bio je u svim ugostiteljskim objektima u gradu.

trebinje

Naši mlađi sugrađani Novu 2016. godinu dočekali su i uz Zdravka Čolića u Budvi, Severinu u Dubrovniku, Željka Joksimovića u Podgorici, Tončija Huljića u Herceg-Novom.

U Trebinju nije bilo organizovanog dočeka na otvorenom.

Doček Nove 2016. godine u Trebinju je protekao u najboljem redu, bez evidentiranih incidenata od strane pripadnika policije, a vatrogasci su imali mirnu noć.

U službi hitne medicinske pomoći trebinjskog Doma zdravlja u novogodišnjoj noći zabilježene su tri kućne posjete i tri pregleda u ambulanti.

Za novogodišnje praznike u Republici Srpskoj neradni dani su 1. i 2. januar. Prvog januarskog dana u Trebinju neće raditi trgovačke radnje, a pekare neće isporučivati hljeb.

Dežurna će biti gradska apoteka u bivšoj Bilećkoj ulici, koja će raditi od 8.00 do 12.00 časova, a apoteka ispod Bolnice radiće do 21.00 časova.

Veliki trgovački centri  neće raditi.

Banke ne rade 1. i 2. januara, dok benzinske pumpe rade uobičajeno radno vrijeme.

Meteorolozi za prvi dan 2016. godine predviđaju prolazno naoblačenje bez padavina, sa dnevnom temperaturom vazduha do deset stepeni Celzijusovih.

U Trebinju je u 8.00 časova izmjereno -2 stepena Celzijusova.

Kiša se očekuje od sutra poslijepodne.