U Domu kulture u Trebinju večeras je priređeno humanitarno veče posvećeno našem sugrađaninu Marku Spaiću, u okviru kojeg je priređen bogat kulturno-zabavni program.

humanitarno vece za marka spaica

Pjevači Zoran Kalezić i Mira Medan pozdravljeni su burnim aplauzima, a ništa manju podršku nisu dobili ni članovi Kulturno-umjetničkog društva "Njegoš" iz Cetinja, narodni guslari...

Prema riječima Neđa Tomaševića, predsjednika Udruženja Crnogoraca u Hercegovini "Vuk Mićunović", koje je i organizator ove humanitarne večeri, dio prikupljenog novca od prodaje karata i donatora biće uručen Marku Spaiću.

humanitarno vece za marka spaica

On je naglasio da ni ovoga puta nije bilo sluha od strane Gradske administracije i gradonačelnika Slavka Vučurevića, koji se, kako je rekao, nije odazvao pozivu da pozdravi okupljene građane.

U pozorišnoj dvorani Kulturnog centra, gdje je program održan, bilo je oko 300 Trebinjaca, koji su i ovaj put podržali rad ovog Udruženja, ali i borbu Marka Spaića protiv hemofilije, kome je neophodna operacija koljena u Sloveniji.

"Zahvaljujem se svima koji su mi pomogli", kratko je rekao Marko, dodajući da se nada da će operaciju uraditi tokom ljeta 2016. godine.

Tokom večeri, koja je organizovana i u čast 20 godina rada pomenutog udruženja, uručena je zahvalnica Zoranu Keleziću, ali i upućene riječi zahvalnosti Elektroprivredi Republike Srpske, Hidroelektranama na Trebišnjici, privatnim preduzetnicima i svima onima koji su podržali večerašnju humanitarnu akciju.

humanitarno vece za marka spaica

humanitarno vece za marka spaica

humanitarno vece za marka spaica