Portal TrebinjeLive.info dobio je novi izgled. Naime, već duže vrijeme naši dizajneri i programeri radili su na novom vizuelnom rješenju portala. Moderan, prilagođen svim uređajima sa novim sadržajima i kategorijama - katakteristike su novog izgleda portala. trebinjelive 604-min

Redizajniranje veb sajta i ovoga puta predvodio je Darko Mitrović, dugogodišnji saradnik portala, bez čijeg truda i ambicije mi danas sigurno ne bi bili ono što jesmo. A uz novi izgled idu i novi sadržaji. TrebinjeLive.info imaće, maltene, vlastitu produkciju zanimljivosti, koje će, prvenstveno, u sebi nositi edukativni karakter. Upoznaćete najzanimljivije dijelove svijeta, saznati informacije koje ste rijetko gdje mogli da pročitate i pogledati video priloge koji će vas, sigurno, oduševiti.

Takođe, vlastita produkcija ostaće i dalje u kategorijama sport i Trebinje, a trudićemo se da naši novinari i saradnici pišu sve više o pričama običnih ljudi. Istraživačkih tekstova neće nedostajati, posebno, uzimajući u obzir da ide izborna godina, sigurno je da ćemo biti veoma kritični prema svemu onome što ne bi trebalo da predstavlja društvo u kome živimo. A sve u jednom cilju, da zadržimo prepoznatljivost koju smo u protekle četiri godine gradili.

Od novih kategorija na prvom mjestu naći će se ženski kutak. Naime, ostvarili smo saradnju sa najposjećenijim ženskim portalom na Balkanu - "mogujatosama.com". Drage dame, imaćete priliku da pogledate mnoštvo video tutorijala na teme kuvanja, spremanja poslastica, pravljenja frizura, šminkanja... Sve to kroz video turorijale prikazaće vam Ivana sa pomenutog sajta, koja je inače naša Trebinjka. Takođe, saznaćete i kako da uradite svaki ženski trik na samo jedan klik.

Čitaoci reporteri od sada će imati svoje posebno mjesto na sajtu. Tekst, fotografiju ili video zapis moći ćete da nam pošaljete na imejl info@trebinjelive.info ili na našu fejbuk stranicu www.facebook.com/trebinjelive11.

Nova kategorija biće i horoskop, a od sada ćete imati i priliku da pratite vremensku prognozu.

Red vožnje autobusa i telefonski imenik fiksne telefonije i ovoga puta će ostati glavni servisi na kojima počiva TrebinjeLive.info.

Nećemo govoriti o broju posjeta, pregledima stranica i ostaloj stastističkoj evidenciji, jer o tome najbolje sude naši čitaoci. Njima ćemo ostaviti da i dalje budu glavni sudija kvaliteta, objektivnosti i sadžaja portala TrebinjeLive.

Godina na isteku, nama u redakciji ostaće upamćena po dobroj i korektnoj saradnji sa kolegama, dobrim posjetama i čitanjima naših tekstova, sve većoj komunikaciji sa čitaocima. U novoj 2016. godini želimo samo jedno - da zdravlje i sreća prate sve naše čitaoce i građane Trebinja.