PIŠEM PISMO DJEDA MRAZU Matija Jokanović poslao najljepše pismo

Autor: Ž.K./TrebinjeLive Foto: TrebinjeLive
TREBINJELIVE 23. 12. 2015. - 13:08h

Matija Jokanović iz Trebinja napisao je najljepše pismo Djeda mrazu, u okviru tradicionalne novogodišnje manifestacije „Pišem pismo Djeda mrazu“ koju već desetak godina organizuju „Pošte Srpske“.

pisem pismo djeda mrazu trebinje

Njemu je tom prilikom dodijeljeno biciklo, za koje kaže da je došlo u prave ruke.

„Ova nagrada za mene znači mnogo. U pisanju pisma pomogle su mi sestre, a ja ću i narednih godina biti redovan pošiljalac pisma Djeda mrazu“, kaže Matija, dodajući da je u pismu napisao da pozdravlja Djeda mraza i da bi volio da nagradu podijeli sa svojim sestrama i prijateljima.

Druga nagrada – trotinet, uručena je Božani Petrović iz Trebinja, dok je mp3 plejer dodijeljen Ani Medan iz Bileće.

I ove godine dodijeljeno je pedeset paketića, a najviše pisama poslala je Dječija igraonica Ciciban iz Trebinja, čijim mališanima će Deda mraz donijeti paketiće na adresu vrtića.

„Dobio sam paketić jer sam slušao roditelje i učiteljice, ali i zato što sam pisao pismo Djeda mrazu. U pismu sam napisao svoje želje – auto, fudbalere. I iduće godine ću biti dobar i slušaću i kući i u vrtiću“, rekao je nam je Pavle Lučić iz Cicibana.

Ova manifestacija ima edukativni karakter, jer se želi kod djece razviti smisao za lijepo izražavanje i pisanje, ali i da se pokaže kako radi Pošta i kako mogu da pošalje pismo, istakla je direktor trebinjske Pošte Slobodanka Muratović.

Pisma su, naglasila je ona, uglavnom slična, jer djeca pišu da su u godini na isteku bila dobra, obraćajući se Djeda mrazu da im donese poklone, brata ili sestru.

„Pošte Srpske na ovaj način uljepšavaju snove svakog djeta i omogućavaju da najmlađi vjeruju u postojanje Djeda mraza. Ova novogodišnja manifestacija ima tradicionalni predznak, tako da pisma stižu i prije zvaničnog početka akcije“, napomenula je direktor Pošte iz Trebinje.

U slanju pisama Djeda mrazu učestvovala su djeca iz vrtića i nižih razreda osnovnih škola.

Na adresu Pošta Srpske ove godine stiglo je preko 6.000 pisama.

pisem pismo djeda mrazu trebinje

pisem pismo djeda mrazu

pisem pismo djeda mrazu trebinje

TAGOVI:

Komentari

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne i stavove internet portala TrebinjeLive.info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal TrebinjeLive.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.
Evo zbog čega je TrebinjeLive najčitaniji i najuticajniji portal u gradu!
8.500+
dnevnih
posjeta
265.000+
mjesečnih
čitanja
620.000+
mjesečnih
pregleda stranica
18.500+
fejsbuk
sviđanja