Foto-kino klub Trebinje u saradnji sa kreativnom medija konferencijom PDP (Print Design Photography) i kolektivom Ulice fotografije iz Novog Sada, sutra organizuje predavanje i izložbu iz oblasti vizuelne komunikacije, kroz dizajn plakata i fotografiju.

izlozba ulicne fotografije trebinje

Kkao je najavljeno, predavanje će biti održano u prostorijama Akademije likovnih umejtnosti u Trebinju sa početkom u 17.00 sati, gdje će zainteresovanim predstavnici PDP kreativne medija konferencije i kolektiva Ulice fotografija predstaviti rad svojih organizacija i prezentovati mogućnosti učestvovanja na njihovim manifestacijama, aplicirajući radovima na polju vizuelnih komunikacija.

Ovom prilikom, biće prikazani najuspješniji radovi dizajna plakata ovogodišnje kreativne konferencije.

Za 19.00 sati iz Foto-kino kluba Trebinje najavili su izložbu ulične fotografije, koju čini 86 radova. Radovi koji će biti izloženi su predstavljeni u okviru kreativne medija konferencije, koja se održala u Novom Sadu u periodu od 3. do 6. septembra 2015. godine. Tema ovogodišnjeg fotografskog dijela bila je ulična (street) fotografija, a na njoj su svojim radovima učešće uzela i dva člana trebinjskog kluba i to Jovan Vidaković i Ninoslav Ilić.

Ilić je svojom serijom fotografija “Bečlije”osvojio prvu nagradu.