Turistička oranizacija Republike Srpske izradila je android aplikaciju o turističkoj ponudi, aktivnostima i programima koji su na raspolaganju turistima Srpske, a podaci će biti dostupni i korisnicima mobilnih telefona.

turisticka organizacija republike srpske andrid aplikacija

Aplikaciju "Turistički vodič Republike Srpske" /Republic Srpska Turist guide/ korisnici mogu preuzeti putem "Guglove prodavnice", te najatraktivnije sadržaje turističke ponude i novosti o turizmu Srpske mogu pratiti i putem mobilnog telefona, saopšteno je iz Turističke oranizacije Republike Srpske.

"Nakon preuzimanja aplikacije, sadržaji će korisnicima biti dostupni i kada nisu povezani na internet", navedeno je saopštenju.

Preuzimanjem aplikacije, korisnici će putem iste platforme moći direktno da koriste i android aplikacije turističke ponude Banjaluke, Bijeljine, Laktaša, Zvornika, Šamca, Jahorine, Istočnog Sarajeva, Pala, Sokoca, Istočnog Novog Sarajeva, Istočnog Starog Grada, Istočne Ilidže i Trnova.

Iz Turističke oranizacije Republike Srpske pozivaju korisnike da preuzmu aplikaciju, spakuju se i krenu da upoznaju Srpsku.