Da je Vladimir Putin politički besmrtan, znali smo, s obzirom na to da je sasvim izvjesno da će Rusiju sa predsjedničke ili premijerske funkcije, voditi do duboke starosti. No, ako je suditi prema društvenim mrežama, on je i fizički besmrtan.

Putin besmrtan

Naime, internetom već danima kruže tri fotografije. Na jednoj fotografiji nalazi se Putin, dok su na druge dve, snimljene 1920, odnosno 1941. godine, dvojica muškaraca u uniformama za koje bi moglo da se tvrdi da je u pitanju lično Vladimir Putin da nisu snimljene prije više od 70 godina.

Fotografije su napravile pravu pometnju i podijelile korisnike društvenih mreža.

Dok su pristalice teze da je Putin svemoguć i besmrtan, pokrenule priču da je njihov predsjednik mitsko stvorenje koje se nalazi na našoj planeti stotinama, ako ne i hiljadama godina, druge, one koji ga ne simpatišu, hvata jeza od pomisli da prvi čovjek Rusije živi, ako ne vijekovima, onda makar od samog početka 20. veka!

Kako je tako nešto moguće i da li je u pitanju reinkarnacija ili neka druga natprirodna sila, pitali smo Milana Tarota.

- To se ne dešava prvi put. Čuo sam da su ljudi viđali Nikolu Teslu mnogo godina poslije njegove smrti, a isto je bilo i sa Napoleonom. Sigurno je da tako nešto postoji, a uvjeren sam da je razlog tome u svemiru - odgovorio je u svom stilu Tarot.

Da li je slučaj sa fotografijama foto-montaža ili čudo, ne znamo, ali činjenica je da Vladimir Putin prilično liči na Dorijana Greja!

Naime, već je godinama isti, na njegovom licu nema staračkih bora, koje su karakteristične za čovjeka u sedmoj deceniji života, a ako se i podvrgao estetskoj hirurgiji, to zaista nije vidljivo.

Rješenje bi moglo biti u tome što što su ruski naučnici nedavno objavili da su otkrili mitski napitak, u ovom slučaju bakteriju, koji može da osigura vječnu mladost, pa je vrlo moguće da je baš ovaj eliksir zaslužan za Putinovu dugovječnost.

Takav preparat, kažu, osim što garantuje duboku starost i dugovječnost predstavlja i univerzalni lijek protiv svih bolesti!