Inspirisani prelijepom Hercegovinom i ohrabreni dosadašnjim povjerenjem, u petak 18. decembra u 14 sati otvara se još jedan veliki centar Binga u Trebinju, ovoga puta na 10.000 m2 prodajnog prostora, te 10.000 m2 prostora za parking.

trzni centar bingo trebinje

Ovo je Bingova 173. poslovnica u BiH.

"Ovo je naš drugi objekat u ovom gradu, jer smo u decembru 2014. akvizicijom Intereksa preuzeli i trgovinu u Trebinju, čijim smo poslovanjem izuzetno zadovoljni. Naši dosadašnji kupci nisu samo stanovnici Trebinja nego i stanovnici Dubrovnika, Herceg-Novog, Nikšića i drugih mjesta iz susjednih zemalja", ističu u Bingu.

Novi centar će u svom sastavu imati Hipermarket Bingo (5.000m2), Restoran Bingo sa igraonicom i Kuglana Brunswick (1.000 m2), Sport Vision trgovinu, s.Oliver butik, kladionicu i apoteku, a od marta 2016. godine i trgovine New Yorker i Deichman.

Hipermarket će pružiti potpun ugođaj pri kupovini, jer je ambijent uređen po posljednjim standardima moderne trgovine, s naglaskom na delikates i svježe linije.

Osim prehrane, u hipermarketu će biti salon namještaja, bogata ponuda tekstila i kućnog tekstila, ali i tehnike i kućanskih aparata.

Samo u Bingovim poslovnicama (hipermarket, restoran i kuglana) zaposleno je 100 osoba, dok će za ostale poslovne prostore i sadržaje sigurno trebati jos 50 novih uposlenika.

Za dan otvarenja pripremljen  je bogat program. Osim KUD-a iz Trebinja, degustacija i promocija proizvoda naših poslovnih partnera, za najmlađe smo priredili druženje uz Mašu i medu, koji nas prate u prazničnoj turneji.

Vrpcu će presjeći Slavko Vučurević, gradonačelnik Trebinja.