U Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" odigran je gradski derbi u juniorskoj konkurenciji u kome su košarkaši OKK "Leotar" poraženi od KK "Svislajon Leotar" rezultatom 52:74, po četvrtinama (18:23, 8:15, 18:18, 8:18 ).

kk leotar okk leotar

Mladi Trebinjci pokazali su svu raskoš ove lijepe igre pod koševima.

Prvih deset minuta proteklo je u izjednačenoj borbi iako su mladi košarkaši Svislajon Leotar bili konstantno u prednosti. U drugoj četvrtini gosti su nastavili sa boljom igrom tako da su otišli na odmor sa 12 koševa razlike.

U drugom poluvremenu nastavilo se sa dobrom igrom izabranika Dražena Šegrta, a prednjačili su Ignjatić sa 23 i Jokanović sa 19 koševa. U suparničkoj ekipi sem Ćeranića sa 15 i Kraljevića sa 14, nije bilo igrača da pomnognu pomenutoj dvojici da dođe do preokreta ili pak do krajnjeg neizvjesnog rezultata. Na kraju konačan ishod utakmice sve govori.

Prijateljski stisak ruku i zagrljaji poslije utakmice su pravi dokaz sportskog i prijateljskog druženja mladih košarkaša.

OKK "Leotar": Kojović 8, Kraljević 15, I. Ratković, Tarana, J. Ratković 5, Glogovac 6, Ćeranić 15, Sarić 4, Andrić. Trener: Dejan Bodiroga.

KK "Svislajon Leotar": Ukropina 8, Ignjatić 23, Striković, Filipović, Popovac, Batinić 4, Jokanović 19, Milanović 16, Ratković, Stajić, Bokić, Andrić 4. Trener: Dražen Šegrt.