Sportska dvorana "Miloš Mrdić" sutra će biti poprište sportskih događaja u kome će biti akteri rukometašice Leotara i KMF Leotar.

kmf leotar kmf celinac

ŽRK "Leotar" će ovog vikenda odigrati dvije prvenstvene utakmice prvog dijela Prvenstva Republike Srpske.

Prva utakmica je u subotu, a početak je u 15.00 sati protiv ekipe Doboja.

Dobojke su u prvom susretu pokazale da igraju veoma brz i moderan rukomet i da su u stanju da iznenade bilo koju ekipu u prvenstvu.

Iako za Leotar rezultat ove utamice neće uticati na konačan plasman, sigurno je da bi pobjeda dala krila Leovoj mladoj ekipi pred najvažniju utakmicu ovog dijela prvenstva koja će se odigrati u nedjelju, 6. decembra, protiv ekipe ŽRK "Brod" iz Broda.

Pobjeda Leotara bi izjednačila ove dvije ekipe na vrhu tabele i u proljećni dio bi prenijele po najmanje tri boda više u odnosu na klubove Borac, Knežopoljka i Dubica, sa kojima će na proljeće igrati u ligi za prvaka.

Nakon rukometa, ljubitelji sporta moći će da uživaju u malom fudbalu u kome će snage odmjeriti KMF "Leotar" i MNK "Centar".

Ovo je derbi 10. kola Premijer futsal lige u kome će domaćini koji su u devet prethodnih kola primili najmanje golova (23), igrati protiv najefikasnije ekipe u ligi (46) golova.

Leotar će nastupati kompletan, a debi pred trebinjskom publikom imaće Zečević.
Nakon poraza u zadnjoj utakmici pred svojom publikom od Seljaka, koji je bio prvi poraz Leotara u zadnjih 15 utakmica u Trebinju u Premijer ligi, Vukanović, braća Andrić, Džudža, Bokić, Šutalo i ostali najavljuju spektakl i obećavaju da će dati i zadnji atom snage da poraze aktuelnog prvaka.

Iz uprave ŽRK Leotar i KMF Leotar pozivaju sve ljubitelje sporta, a naročito rukometa i futsala, da dođu sutra u dvoranu da svojim prisustvom i navijanjem daju svoj doprinos pobjedama Komnenovićevih i Spaićevih izabranika.