Hiper seksualni 3D film "Ljubav - Love" Gaspara Noe, koji se smatra najkontroverznijim i najeksplicitnijim filmom snimljenim u ovom vijeku, biće premijerno prikazan i na platnu trebinjskog bioskopa 23. novembra, najavili su iz Kulturnog centra Trebinje.

love gaspar noe trebinje film

Novo ostvarenja Gaspara Noe u Trebinju će imati večernju projekciju sa početkom u 22.30 sati.

Film koji ništa ne ostavlja mašti je priča o burnoj ljubavnoj vezi mladog para sa grafičkim scenama seksa uključujući krupan plan ejakulacije, orgije, trojke i prostitutku-tranvestita. Naravno, film ima koherentan sadržaj tako da scene seksa ne idu jedna za drugom kao u jeftinim pornićima, već se ispod te golotinje krije priča sa kojom se većina ljudi, vjerovatno bez problema, može poistovjetiti.

"Godinama sam sanjao da snimim film koji će u potpunosti reprodukovati strast zaljubljenog mladog para, sa svim fizičkim i emotivnim ekscesima", naveo jeNoe, uoči premijere ovog filma u maju na Filmskog festivalu u Kanu.

Film je priča o mladiću Margiju koji se prisjeća izgubljene ljubavi Elektre i vremena koje su proveli zajedno. Zapravo, režiser filma Noe sebe smješta u centar priče - glavni junak je mladi režiser koji želi da snimi eksplicitni film o ljubavi i seksu. Dvoje sporednih likova u filmu se čak zovu Gaspar i Noe.

(Sadržaj na videu ispod nije prikladan za mlađe od 18 godina)