Na stadionu Police danas će se odigrati 16. kolo Prve lige Republike Srpske u fudbalu u kojem domaćin - FK "Leotar" dočekuje ekipu Sutjeske iz Foče. Ovo je posljednja utakmica pred nastupajuću pauzu.

leotar drina he 6 kolo

Trener Leotara Rajko Mičeta kaže da je glavni cilj nastavak niza od pet utakmica bez poraza, napominjući da bi pobjeda značila sredina tabele.

"Imamo određenih kadrovskih problema, u pitanju su žuti kartoni - Pjaca, Prelo i Zoranović, a Cimirot je rovit. Igrači koji nastupaju umjesto tih nazovimo standardnih igrača trude se da ih uspješno zamjene i da svojim trudom i zalaganjem doprinesu dobrom rezultatu", ističe Mičeta.

On kaže da je niz od pet utakmica bez poraza vratio vjeru igračima u ekipu, znanje i samopouzdanje.

"U ovoj polusezoni vidjeli smo dobre i loše strane i nadam se da ćemo iz ovoga u budućnosti izvući pouke. Ove godine iskočili su neki mlađi igrači prije svega Ljubibratić, Janjić, Medan, Grahovac, koji u svakom trenutku mogu da iskoče u prvi plan", kazao je Mičeta.

Iz uprave kluba sa Trebišnjice pozivaju sve ljubitelje fudbala da se u što većem broju okupe na Policama i daju podršku svojim navijanjem da Leotar dođe do nova tri boda.

Utakmica između Leotara i Sutjeske igra se na stadionu Police sa početkom u 13.00 sati.