U Nikšiću je nastavljena Regionalna liga za rukometaše, gdje je domaćin bio Rukometni klub "Čelik", a nastupili su još i Rukometna akademija Đukanović iz Podgorice, RK "Trebišnjica" iz Trebinje i Rukometna akademija Đukanović iz Tuzi.

rk trebisnjica Pobjednik turnira je RK Čelik koji je najviše pokazao i sasvim zasluženo ostvarila dvije pobjede.

Rukometaši iz Trebinja su imali polovičan učinak. Porazili su ekipu Rukometna akademija Đukanović iz Tuzi rezultatom 14:5, a izgubili su od istoimene ekipe iz Podgorice rezultatom 19:11.

Kadeti RK Trebišnjica: Šipovac, Petković, Ćuzulan 8, Kovač 2, Kandić 1, Bokić 1, Tasovac 3, Jovanović 4, Vučinić 1, Cvijetić 2, Govedarica 2, Hardomelja 1, M. Kovač.

Kako je i planirano, po programu takmičenja odigrana je i Mala liga u kojoj su pioniri RK Čelika pobijedili svoje vršnjake iz RK Trebišnjica rezultatom 12:6. Na ovom turniru svoje prve rukometne minute na parketu je provelo i nekoliko dječaka rođenih 2005/2006. godine.

To je veliki podstrek ne samo za njihov rad u budućnosti, već i RK Trebišnjica.

Pioniri RK Trebišnjica: Stojanović, Ratković 2, Parežanin 1, F. Striković 1, Tasovac 1, Veraja, N. Striković, Radanović, Špirto, Mavrić, Šarenac, Grk, Grubačić 1, Jokanović.

Sljedeći turnir treba da se održi za 15 dana u Stocu, a u sklopu toga održaće se i Mala liga.