Danas u Hercegovini sunčano. U Bosni će prije podne preovladavati magla i niska naoblaka koji se u Krajini mogu zadržati i veći dio dana.

Vrijeme sunce jesen

Od sredine dana u većem dijelu Bosne se očekuje sunčano vrijeme. Vjetar umjerene jačine istočnog i sjeveroistočnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između – 1 i 5 °C, na jugu zemlje od 6 do 11 °C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 9 i 15 °C, na jugu zemlje od 17 do 22 °C.

Nedjelja- U Hercegovini sunčano. U Bosni se prije podne očekuje magla po kotlinama, koja se u Krajini može zadržati i veći dio dana. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između – 2 i 4 °C, na jugu zemlje od 4 do 9 °C. Najviša dnevna temperatura zraka između 7 i 13 °C, na jugu zemlje od 14 do 19 °C.

Ponedjeljak- U Bosni i Hercegovini pretežno sunčano. U Bosni po kotlinama prije podne će biti magle. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između – 2 i 3 °C, na jugu zemlje od 4 do 9 °C. Najviša dnevna temperatura zraka između 9 i 14 °C, na jugu zemlje od 15 do 19 °C.