Nakon dva vezana poraza KK "Svislajon Leotar" je u trećem kolu Lige 12 pobijedio u Hadžićima KK "Bošnjak" rezultatom 68:82, po četvrtinama.

kosarkasi leotara sezona 2015-2016

Večeras su se kockice složile tako da je sve štimalo u ekipi iz Trebinja i ostvarila se prognoza trenera Vidačića  - idemo na pobjedu.

Prvo poluvrijeme proteklo je u velikoj nadmoćnosti gostiju koji su otišli na odmor sa 23 poena razlike i sve je funkcionisalo u ekipi Leotara.

Drugo poluvrijeme trebinjski košarkaši su rutinski odradili. Obje četvrtine su izgubili, ali na parketu Sportske dvorane Hadžići nije bilo dileme oko pobjednika.

Trebinjci su uzdignutih ruku dočekali kraj utakmice i pokazali svima da su već prebolili neočekivani poraz u srijedu na domaćem parketu.

Igrači Leotara vraćaju se u Trebinje sa prvim osvojenim bodovima u ovom prvenstvu. Treba pohvaliti sve igrače od najefikasnijeg Šakotića koji je postigao 19 koševa do Komnenovića.

KK Bošnjak: Petković, Dželmo 11, Hrgić, Ćurevac 4, Dovadžija 17, Džafić, Smajlović, Kadić 8, Isić, Rešidović 24, Demić 3, Tunović 1. Trener Amir Rešidović.

KK Svislajon Leotar: Komnenović, Lužaić 5, Aleksić, Pelkić 6, Mijović 3, Rikalo 6, Đurasović 15, Radenković 10, Sudžum, Ninković 10, Šakotić 19. Trener Dragoljub Vidačić.

U sljedećem kolu u Trebinje dolazi ekipa KK Student iz Mostara.