Sportski klubovi iz Trebinja takmičenja u svojim ligama nastavljaju danas. Snage će odmjeriti fudbaleri, košarkaši, rukometašice, rukometaši.

kk leotar utakmica

Košarkaši "Svislajon Leotara" večeras će se u Hadžićima sastati sa ekipom "Bošnjaci", gdje je igračima Dragoljuba Vidačića imperativ pobjeda.

"Naš protivnik je nezgodan na domaćem terenu i ima dosta samopouzdanja, kao i dobrih šutera za tri poena, što od nas iziskuje akresivniju igru, koja, s druge strane, ostavlja dosta prostora za kontranapade i skokove ispod obruča. Upravo nas je to mnogo koštalo u prethodne dvije utakmice", kaže za TrebinjeLive.info trener "Svislajon Leotara" Dragoljub Vidačić.

Prema njegovim riječima, nakon dva uzastopna poraza, za večerašnju utakmicu njegovim izabranicima biće potrebno i više sreće, jer igraju i protiv tima koji je pun samopouzdanja poslije dvije pobjede na startu takmičenja.

"Sto se tiče samopouzdanja, uvijek smo ga imali ali, ipak, to će se tek znati tokom same utakmice i tek su pobjede pokazatelj da li je ono vraćeno ili ne, dok ga poraz ubija", rekao je Vidačić.

On kaže da su dva poraza u prethodna dva kola sasvim neočekivana, najavljujući da u Hadžiće idu po pobjedu.

"Mi smo daleko bolji, trebamo da bude strpljivi i hrabri kako bismo došli do igre za koju mislimo da možemo da imamo", zaključio je Vidačić.

Početak je u 18.00 sati.

S druge strane, na stadion Police danas dolazi lider tabele, ekipa Mladosti iz Velike Obarske. Poslije pobjede u prethodnom kolu, u taboru Trebinjaca očekuju nove bodove za miran san.

Uprava Leotara poziva vjerne navije da podrže voljeli klub u osvajanju novih bodova.

Početak je u 14.00 časova.

U Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" u Bregovima rukometašice ŽRK "Leotar" dočekaće ekipu Radnika iz Bijeljine. Početak meča je zakazan za 17.00 sati.

Sportski vikend nastavlja se sutra, kada će rukometaši "Leotara" u goste RK "Hercegovina" iz Nevesinja. Početak utakmice Prve lige Republike Srpske zakazana je za 18.00 sati.