U Trebinju će se sutra odigrati 11. kolo Prve lige Republike Srpske u fudbalu između FK Leotara i FK Krupa iz Krupe na Vrbasu.

leotar drina he 6 kolo

Ako se pogleda tabela, domaćini se nalaze na posljednjem mjestu, a gosti djele drugu poziciju sa Tekstilcem.

Ova utakmica je od velikog značaja za Trebinjce, trener domaćih Rajko Mičeta za TrebinjeLive.info kaže da je sutrašnja utakmica za njegove momke biti ili ne biti.

"Dvije utakmice zaredom igramo kući i moramo obje da dobijemo da bi ušli u relativno mirnu luku, jer je pred nama još velika borba za opstanak. Pritjerani smo u ćorsokak, ali ćemo viteškom, odgovornom i požrtvovanom borbom, pokušati da što ranije damo gol", kaže Mičeta.

On je dodao da će igrati bez Markovića i Save Andrića, dok se na teren nakon suspenzije vraćaju golman Kolak i Šešelj, od kojih se najviše očekuje na terenu.

"Nadamo se pogocima Zoranovića i Deretića, dobroj igri Cimirota, a da će Cicović i Srđan Andrić na sredini terena presjeći sve napade neugodnih gostiju. Sa bočnih strana nadamo se dobroj igri Todorovića sa lijeve i Japanca Takume sa desne strane (ovo je njegov debi pred trebinjskom publikom), a jakom i odgovornom muškom borbom u fazi odbrane Ljubibratića i Ramića", ističe Mičeta.

Trener Leotara napominje da je mišljenja da još uvijek nisu dotakli dno.

"Mi jesmo na začelju, ali ćemo se potruditi da što prije krenemo sa dna. U sportu se brzo sa vrha dolazi na dno, ali je ljudski što brže ustati i to je jednostavno dobar karakter", rekao je Mičeta.

Mičeta kaže da vjeruje u svoje momke, čitavom igračkom kadru.

"Sa momcima koji su u ekipi, tu sam da im pomognem da napravimo dobru priču za klub, za grad", zaključio je Mičeta.

Iz uprave pozivaju sve one kojima je Leo u srcu da sutra dođu na stadion Police i bodre svoj klub da krene naprijed.

Momci će dati sve od sebe da izvoje pobjedu, a vi dođite da ih podržite.

Utakmica je u subotu sa početkom u 14.30 sati.