HERCEG-NOVI - U Herceg-Novom je odigrana košarkaška utakmica između veterana iz Trebinja i grada pod Orjenom, u kojoj su Trebinjci pobijedili 56:70, po četvrtinama 11:12, 14:18, 13:11, 6:13 12:16.

vetarni leotara u herceg novom

Zanimljiva košarkaša predstava u kojoj su veterani iz Trebinja i Herceg-Novog pokazali koliko se voli košarka, da su odlučili, na prijedlog trenera domaćih Jovice Ogurlića, da igraju i dodatnu petu četvrtinu.

I pored toga što je rezultat bio u drugom planu „ginulo“ se za svaku loptu i igralo se fer i korektno sa puno promašaja, ali i lijepih poteza i naravno efektnih poena. Kod domaćih je najbolji bio Rašović, a kod gostiju Grujićić, Ninković i Marković.

Domaći nisu uspjeli da se revanširaju za poraz u Trebinja 75:68, već su na svom terenu dozvoli da pobjeda Leotarovih veterana bude znatno veća.

Poslije utakmice nastavljeno je druženje u restoranu "Karač" kod Zorana Arapovića, sa dogovorom da se ovakvi susreti održavaju dva puta mjesečno u Trebinju i u Herceg-Novom

"KARAČA": Pavle Njegovac, Jovica Vučurović, Igor Kovačević, Dragan Očinić, Milan Cvjetičanin, Jovan Subotić, Goran Vasilijević, Branko Rašović, Goran Skrobanović, Slobodan Janjić, Boris Ozrinić. "LEOTAR": Miodrag Grujučić, , Branko Zotović, Dragan Kralj, Dario Ninković, Petar Maričić, Duško Marković, Vesko Berdović.

vetarni leotara u herceg novom