Turističkoj organizaciji grada Trebinja dodijeljena je "Velika zlatna medalja za kvalitet promocije turističke destinacije" na 48. Međuunarodnom sajmu turizma u koji je od 8. do 10. oktobra održan u Novom Sadu, a u okviru koga je nastupilo preko 100 domaćih i inostranih izlagača.

turisticka organizacija trebinja na sajmu turizma u novom sadu

Posebna specifičnost nastupa se ogleda u tome da je Turistička ogranizacija našeg grada bila jedini turistički subjekt iz Republike Srpske (BiH) koja je predstavila svoju ponudu, što je naišlo na izuzetno dobar odjek kod velikog broja posjetilaca, stručne javnosti, ali i elektronskih, pisanih i internet medija.

Turistička organizacija je u okviru štanda od 20 kvadratnih metara predstavila kompletnu turističku ponudu, kao i privredne subjekte koji se bave pružanjem usluga u turizmu.

Ovom prilikom se još jednom potvrdila činjenica da Trebinje predstavlja turistički prepoznatljivu i traženu destinaciju za državlajne ovog dijela Srbije, što obećava nastavak pozitivnog trenda povećanja obima turističkog prometa i povećanja broja gostiju koji posjećuju Trebinje, kažu u Turističkoj organizaciji.