Slavko Vučurević je najveći promašaj Saveza za promjene. Pokazao je da nema elementarnu kulturu, Trebinje je predstavio u najlošijem svjetlu, a sva obećanja ostala su neispunjena. Zbog toga će mu NDP uskratiti podršku na sljedećim lokalnim izborima, poručuju iz te partije.

slavko vucurevic najavio zalbu

“Gospodin Slavko Vučurević je apsolutno neprihvatljiv za nas u Narodnom Demokratskom pokretu jer jer smatramo da čovjek tog nivoa kulturnog obrazovanja i takvog nastupa ne treba da bude čovjek koji će biti gradonačelnik”, rekao je Slobodan Šaraba, predsjednik trebinjskog NDP-a.

Na podršku trebinjskog NDP – a nikada nisam ni računao, brz je odgovor Vučurevića koji tvrdi da je Čavićeva partija u Hercegovini odavno doživjela debakl.

“Ovde je došao u klupe sa tri odbornika, a ostao je sam. Kolko znam sad trenutno imaju dva člana NDP – a i trebalo bi uvijek da se izjasni da li govori u svoje lično ime ili i onog drugo kolege koji je član partije”, kaže Slavko Vučurević, gradonačelnik Trebinja.

NDP neće podržati ni eventualnu kandidaturu Emira Kusturice, ali o svojim prijedlozima danas nisu govorili.

A da je kampanja uveliko počela, pokazao je i današnji, naizgled, kulturni događaj.

Predaja bjeloglavog supa, ugrožena vrste koju je Vlada poslala u Trebinje, bila je dovoljan razlog za novi gradonačelnikov obračun sa vlastima.

Slavko Vučurević je sa osmijehom primio i ispratio goste, a potom sazvao novinare.

Nada se kaže zlatnom jajetu kojeg će poslati na adresu Milorada Dodika. A imao još štošta da doda.

“Pravo stanište za pticu grabljivicu onda to sigurno nije Trebinje mislim da je to danas i gdje bi najbolje zanat izučili mislim da je to upravo palata predsjednika republike i zgrada Vlada u Banjaluci, prema tome tu bi lešinari najbolje mogli da se poduče svom zanatu”, kaže Vučurević.

“To je zaista njegov problem koji prevazilazi pojam gluposti odnosno već može da se kaže da je to određena vrsta ludosti i da gospodin gradonačelnik treba da ode malo da preispita svoje psihičko stanje jer je očigledno da tu postoji paranoja i ko zna kakve sve druge dijagnoze”, smatra Zdravko Butulija, šef Odborničkog kluba SNSD u Trebinju.

Još dvanaest mjeseci političkog nadmudrivanja i prepucavanja čeka građane Trebinja.

Svima je već jasno kako će kampanja izgledati i da će političari i ovoga puta ići na oprobani plan da cilj opravdava sredstva.

Pogledajte prilog iz Centralnih ATV vijesti!

[embed]

[/embed]