Trg slobode u Trebinju večeras je bio u znaku djece, gdje su Tode Nikoletić i Milan Stanković priredili pjesničko veče pod nazivom "Dijete je čovjek veoma bitan".

program za djecu trg pjesnika trebinje

Prema riječima Tode Nikoletića, koji je u više navrata dobio gromoglasni aplauz okupljenih mališana, drago mu je što je imao priliku da unese vedrinu u dječija srca.

"Na ovaj način želim da im pokažem koliko je život lep i koliko trebaju da ulažu u sopstvene kapacitete, otkriju svoj talenat i dar i na kraju pokažu koliko smo produhovljen i kulturan narod", kazao je Nikoletić, koji je autor 30 knjiga, 60 drama i osnivač više festivala dječijeg stvaralaštva.

Večerašnji muzičko-scenci program početak je manifestacije "Trg pjesnika", koju organizuju Kulturni centar i grad Trebinje.

"U okviru manifestacije stihove će govoriti pjesnici iz Srbije, Crne Gore i Republike Srpske, a sve će se odvijati na Trgu slobode u Trebinju", istakao je Dejan Bodiroga, direktor Kulturnog centra.

Specijalni gost večerašnjeg programa bila je Ivana Popadić, interpretator zabavne i pop muzike, koja je bila i u konkurenciji za izbor pjesme Evrovizije.

program za djecu trg pjesnika trebinje

program za djecu trg pjesnika trebinje