Oko 11.20 sati na trećem kilometru od Stoca prema Berkovićima dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je poginula jedna osoba.

policija cjb trebinje

Kako je Bljesak.info saznao na mjestu nesreće, motociklista koji je poginuo kretao se iz smjera Berkovića prema Stocu, te je u jednoj krivini prilikom preticanja izgubio kontrolu nad upravljačem i izletio s ceste.
Ovu informaciju potvrdio je i dežurni tužilac koji je na mjestu nesreće rukovodio uviđajem  koji su obavili službenici Policijske stanice Stolac.

Prilikom izlijetanja s ceste motocikl Kawasaki je 'pokosio' nekoliko željeznih stubića, udario u zemljanu podlogu i ponovno se vratio na cestu, a vozač je završio nekoliko metara dalje od motora i na mjestu nesreće je podlegao od zadobivenih povreda.

Dežurni tužilac je potvrdio da se radi o Mitru D. (1983.) iz Berkovića, te će obdukcija smrtno stradalog mladića biti obavljena u ponedjeljak.

Do završetka uviđaja, uklanjanja motocikla s ceste i ispiranja krvavih tragova, saobraćaj je na ovom dijelu ceste bio potpuno obustavljen i odvijao se zaobilaznicom neposredno pored mjesta nesreće.