I dok mediji prenose vijest kako je grad Trebinje, a u njegovo ime gradonačelnik Slavko Vučurević, primio međunarodnu nagradu i zastavu o pogodnosti za ulaganje, koju je Evropska poslovna skupština početkom godine predložila skupštinskom evaluacionom odboru za procjenu regiona i gradova zemalja u razvoju i tranziciji, promakao je detalj da je Vučurević u Švajcarsku, u grad Montre, pored vozača i portparola, poveo i suprugu i sina.

slavko sa porodicom u svajcarskoj

I dok grad grca u deficitu od preko 600.000 maraka, pitanje je na čiji je račun putovala Slavkova supruga i sin. Taj odgovor ćemo vjerovatno, a možda i ne, saznati nakon što gradonačelnik po povratku u Trebinje sazove, redovnu ili vanrednu, konferenciju za novinare.

Takođe, bajne noći Švajcarske pokazala je članovima fejsbuka Mirna Bijedić, portparol grada Trebinja. Na osnovu fotografija ostalo je nejasno koje pivo je pila trebinjska delegacija jer, kažu, u Švajcarskoj nema Jelenka, a ni Nika!?

Na obalama Lemanskog jezera, na samo 30 kilometara od Lozane, trebinjska delegacija je i više nego uživala, što potvrđuju i fotografije.