Na području Centra javne bezbjednosti Trebinje, 23.06.2015. godine, evidentirana su dva krivična djela i jedna saobraćajna nezgoda. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira.

cjb

Policijskoj stanici Nevesinje prijavljeno je da je lice L.Č., i pored pravosnažne presude zbog krivičnog djela „Samovlašće“, u vezi sa preprečavanjem pristupnog puta, opet na put stavio prepreku. U toku je dokumentovanje krivičnog djela „Samovlašće“.

Policijskoj stanici Gacko prijavljeno je krivično djelo „Izbjegavanje davanja izdržavanja“. U toku je dokumentovanje djela.

Policijski službenici Policijske stanice Nevesinje dokumentovali su i Okružnom tužilaštvu Trebinje dostavili izvještaj protiv lica inicijala A.H, iz Mostara, zbog postojanja osnova sumnje da je, 19.06.2015.godine, neovlašteno prevozilo oko 60 kilograma duvana čime bi počinilo krivično djelo „Nedozvoljena trgovina“.

Policijski službenici Policijske stanice Trebinje su Okružnom tužilaštvu Trebinje dostavili izvještaj protiv jednog maloljetnika zbog postojanja osnova sumnje da je pronađni mobilni telefon zadržao čime bi počinio krivično djelo „Utaja“.