Fudbaleri "Leotara" danas će se na stadionu "Police" sastati sa ekipom "Podrinja" iz Janje kod Bijeljine u posljedenjm, odlučujućem, kolu Prve lige Republike Srpske u fudbalu. Rajko Miceta trener fk leotar

Trener Trebinjaca Rajko Mičeta u razgovoru za TrebinjeLive.info kaže da je za njegovu ekipu i njega bilo veoma teško u posljedenjih mjesec danam, jer su došli u situaciju 'vruće-hladno', posebno u aspektu psihologije igrača, gdje su od utakmice do utakmice pravljeni uspjesi, ali i neuspjesi.

"Stalno smo osluškivali rezultate sa drugih terena i doživljavali šokove iz kojih smo se vraćali, nekad i zaslugom i kiksevima drugih ekipa, ali našim zaslugama gdje smo kod kuće pravili dobre rezultate, a na strani polovične", kazao je Mičeta, dodajući da se teško vratiti u psihički u nomoralu nakon poraza u Derventi, te da posljednje kolo odigraju za publiku kako bi ih ispratila sa aplauzima i ovacijama.

On je naglasio da će i ovoga puta, na najviši način, oslučkivati rezultat u Tesliću.

"Bojim se da će psihički ekipa više biti u Tesliću nego na Policama. Imamo dosta kadrovskih problema - Đajić zbog crvenog kartona neće nastupiti, a povrijeđeni su Dmitrović, Marković, Andrić, Cimirot, Ramić, Zečević", napomenuo je Mičeta.

Mičeta je naglasio da će njegovi izabranici izaći na teren da pokušaju da odrade sve što je u njihovoj moći, nadajući se pozitivnom rezultatu u Tesliću.

Kao i uprethodnim utakmicama, Leotar će se osloniti na mlade snage iz sopstvenog omladinskog pogona. Tu su Perišić kome će biti povjereno mjesto između stativa, te Mićunović i Vučić.

"Ovogodišnji uspjeh tima sa Polica je vrijedan pažnje i poštovanja i da nam je neko prije prvenstva o ovome pričao mi bismo 'objeručke' prihvatili. Ali, ukazala nam se prilika i svi ambiciozni ljudi koji pozitivno gledaju budućnost u klubu prihvatili su izazov borbe za Premijer ligu, jer ako se desi da ne uđemo u to elitno takm ičenje to ću shvatiti kao svoj neuspjeh", rekao je Mičeta, zahvaljujući se navijačima i novinarima koji su sav rad i projekat FK "Leotar" ispratili na jedan zadovoljavajući način.

Iz uprave Leotara pozivaju sve navijače da dođu na Police i da podrže svoj klub, kao što su to radili i tokom cijele sezone.

Leotar će postati prvak samo pod uslovom ako pobijedi na Policama, a Rudar izgubi u Tesliću.

Utakmica počinje u 17.00 časova.