SAMO ZA KORISNIKE M:TEL MREŽE U Trebinju uvedeno plaćanje parkinga SMS-om

Autor: TrebinjeLive Foto: TrebinjeLive
TREBINJELIVE 03. 06. 2015. - 15:20h

Grad Trebinje je utrošio oko 20.000 KM za realizaciju projekta „Naplata parkinga putem SMS-a“, nabavku potrebnih uređaja i obuku radnika u Parking servisu, što će predstavljati povećanje standarda usluga i u turističkom smislu, istaknuto je nakon današnjeg sastanka gradonačelnika Slavka Vučurevića sa predstavnicima firme „Easy park“, koja je realizovala ovaj projekat.

parking servis zaposleni trebinje

„Naplata parkinga putem SMS-a“ podrazumijeva mogućnost da će, pored kupovine karte na parkomatu, građani moći mobilnim telefonom, putem slanja poruke na odgovarajući broji za odgovarajuću zonu, platiti parknig.

To za sada važi samo za korisnike m:tel mobilne mreže, ali će ostala lica, pored pomenutih parkomata, karte za parking moći kupiti na kioscima koji će distirbuirati karte u zonama naplate, istaknuto je nadašnjem sastanku.

Kako je danas rečeno, u toku je i usvajanje Pravilnika o uslovima organizovanja, načinu korišćenja i naplate parkiranja vozila na parkiralištima na području grada Trebinja.

TAGOVI:

Komentari

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne i stavove internet portala TrebinjeLive.info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal TrebinjeLive.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.
Evo zbog čega je TrebinjeLive najčitaniji i najuticajniji portal u gradu!
8.500+
dnevnih
posjeta
265.000+
mjesečnih
čitanja
620.000+
mjesečnih
pregleda stranica
18.500+
fejsbuk
sviđanja