Ema Marija Bulajić pobjednik je 16. Zvon zvonke pjesme, koja se već tradicionalno organizuje u Trebinju. Drugo mjesto, prema odluci stručnog žirija i žirija publike, pripalo je Eleni Lambeti, dok je treće mjesto osvojio Stevan Zirojević.

zvon zvonke pjesma trebinje

U dvočasovnom programu predstavilo se petnaest izvođača iz Trebinja sa pjesmama Boba Vučura koji su se takmičili za nagrade, dok je u revijalnom dijelu učestvovalo četvoro izvođača - bivših učesnika Festivala.

Bridili su dlanovi djece, u gledalištu se čuo žagor, vika, navijanje, a bili su istaknuti i transparenti kojima su djeca i prisutni davali podršku takmičarima.

Mnoga djeca koja su večeras nastupila nisu učenici Muzičke škole, kao ni članovi Hora Kulturnog centra, ali su pokazali zavidno pjevanje, stav je stručnog žirija.

Ovogodišnji Festival, između ostalog, ostaće upamćen i po žiriju publike, koji je po prvi put formiran za ovu priliku. Važno je istaći da je najmlađi učesnik bio Veljko Šekarić, koji ima osam godina.

"I prošle godine sam učestvovala i osvojila treće mjesto. Ovoga puta žiri je odlučio da upravo ja budem pobjednica sa pjesmom 'Ulica'. Presrećna sam što sam pobijedila", kazala je Ema Marija Bulajić, dodajući da se za večerašnji nastup pripremala kod kuće, ali i sa rukovodiocem Festivala Bobom Vučurom.

Organizator tradicionalnog festivala, koji se organizuje u okviru Trebinjskih ljetnih svečanosti, je Kulturni centar, dok je pokrovitelj Grad Trebinje.

Tokom cijelog programa izvođače su pratili Plesna grupa "Maris" i Hor Kulturnog centra, kome je ovo ujedno bio i prvi javni nastup.

Voditelj programa je bio Darko Kurtović.

Uskoro više fotografija pogledajte OVDJE

zvon zvonke pjesma trebinje

zvon zvonke pjesma trebinje

zvon zvonke pjesma trebinje

zvon zvonke pjesma trebinje