Radovan Andrić - Mujke /19/ osumnjičen je za ubistvo kik-boksera Marka Đerića /24/, koje se desilo juče u 3.20 časova u ulici Miloša Obilića u trebinjskom naselju Police.

ubistvo trebinje

On se nalazi na ispitivanju u Okružnom tužilaštvu Trebinje, a prema prvim informacijama - upravo je on osumnjičen da je iz automatskog oružja, u "sačekuši", ubio Đerića u ulazu zgrade gdje je živio.

Đerić je odmah na licu mjesta preminuo, a obdukcijski nalaz, koji je uradio banjalučki forenzičar dr Željko Karan, ukazuje da je nastradali mladić zadobio samo jednu prostrelnu ranu, gdje se ulazni otvor nalazi na leđima, a izlazni sprijeda.

„Srce mladića je doslovno razoreno i to je apsolutno smrtonosna povreda koju nikad niko u istoriji nije preživio“, napomenuo je doktor Karan.

Na licu mjesta je pronađeno sedam čahura.

Andrić, poznatiji kao Mujke, dospio je u javnost za vrijeme dočeka Nove 2012. godine, kada je, takođe, iz automatske puške ranio tri lica u ugostiteljskom objektu "Galerija" u Starom gradu u Trebinju.

Pošto je pravio nered, udaljen je sa novogodišnjeg dočeka. Kada su gosti već bili ubijeđeni da će u dobrom raspoloženju dočekati zoru, odjeknuli su pucnji i u kafiću je zavladala panika. Ljut što mu nije dopušteno da sa društvom ostane na dočeku, Andrić se vratio sa automatskom puškom i izrešetao vrata "Galerije".

Tom prilikom, tada maloljetni Andrić, ranio je  Nebojšu Vukoja, Miodraga Karića i Aleksandra Crnogorca.