Članovi Kluba borilačkih sportova Trebinje nastupili su juče u Novom Sadu na tradicionalnom takmičenju Dunav Kup  u karateu za mlađe uzrasne kategorije na kome su, u konkurenciji 640 takmičara iz 81 kluba iz  desetak evropskih zemalja, osvojili ukupno deset medalja - tri zlatne i sedam srebrnih.

Kbc trebinje

Zlatne medalje su osvojili: Rastko Spaić pioniri do 35 kilograma, Marko Trklja nade do 50 kilograma i Stevan Drapić poletarac u katama. Srebrena odličja su osvojili: Aleksa Todorović poletarci u katama, Aleksandar Bošnjak  pioniri preko 45 kilograma, Aljoša Ćurić  pioniri do 45 kilograma, Matija Krunić pioniri do 45 kilograma, Miomir Dujanović nade do 40 kilograma, ekipno pioniri u borbama u sastavu Rastko Spaić, Aleksandar Bošnjak, Matija Krunić i Aljoša Ćurić, muške nade u borbama Stefan Ratković, Miomir Dujanović, Marko Trklja i Aleksa Miljanović.

Za većinu reprezentacija u ovome uzrastu ovo je bila generalna proba pred Balkansko prvenstvo u verziji VKF koje se održava u Herceg-Novom osim za takmičare Kluba borilačkih sportova Trebinje koji uprkos rezultatima, za sada, ne mogu nastupiti na ovome takmičenju.