Na Policama će se danas sastati "Leotar" i "Krupa", u okviru 24. kola Prve lige Republike Srpske u fudbalu. Rajko Miceta trener fk leotar

Trener Leotara Rajko Mičeta kaže da njegovi igrači danas trebaju da pokažu 'pravi fudbal', jer u goste dolazi ekipa sa 15 talentovanih igrača. Do sada su uvijek izlazili sa različitim sastavom, tako da, napominje Mičeta, ne mogu predvidjeti sastav za današnju utakmicu.

"Znamo da gaje napadački fudbal sa dosta manevarskih igrača u ekipi. Igraju na gol više i imaju snage i umijeća da pobijede u gostima", kaže Mičeta, dodajući da je svaki meč u drugom dijelu sezone za "Leotar" bio' biti ili ne biti'.

On je istakao da je ekipa Leotara na dostižnih jedan bod zaostatka u odnosu na Rudar iz Prijedora, te da je Trebinjcima danas potrebna pobjeda, kao i pobjede u naredna dva kola, očekujući kiks Rudara.

"Konci sudbine nisu u našim rukama, već smo prinuđeni da odradimo naš dio posla, a da se nadamo 'tuđoj nesreći'. Cijelu polusezonu imamo problema sa timom, posebno sa povrijeđenim igračima i fudbalerima sa kartonima. Ovo je prvi put do sada da stručni štab Leotara neće znati početnu jedanaestoricu do samog početka utakmice", rekao je Mičeta, dodajući da neće igrati Đajić i Jeknić zbog kartona, ali, možda, i dva-tri igrača zbog povreda.

Mičeta je istakao da ima određeni broj igrača da kombinuje, ali da mu je veliki problem što nema ekipu sa kojom će počinjati utakmice, odnosno da ekipa ima kontinuitet igara da bi postigla još bolje rezultate.

"Cijelu sedmicu smo radili na vraćanju samopouzdanja, tako da mislim da će koncentracija biti na nivou i da će momci dati sve od sebe da utakmicu riješimo u našu korist", napomenuo je Mičeta, dodajući da je "Krupa" ekipa koja se nadigrava, što Leotaru na domaćem terenu i te kako odgovara.

Iz uprave "Leotara" pozivaju sve ljubitelje fudbala da dođu na stadion, kako bi ih, kao i protiv Kozare, 'nosili do pobjede'.

Utakmica počinje u 17.00 časova.