Među uhapšenima u policijskoj akciji "Maska" su policijski službenici Sulejman Beriša iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Banjaluka i Mesudin Mešković iz CJB Trebinje, dok je Sabahudin Pelešević iz CJB Trebinje uhapšen ranije na području Dubrovnika, saznaje Srna.

policija cjb trebinje

Od ukupno 17 uhapšenih u policijskoj akciji "Maska", na području Trebinja lišeni slobode su Ranko Vučinić, Filip Vučinić, Saša Pešić, Mirko Ateljević i Rade Vučković.

Na području Bileće uhapšeni su Danilo Lisov, Dejan Lisov i Duško Stajić, a na području Berkovića Slaviša Đurica, Vojislav Dragičević, Gojko Škrba i Branko Soldo, saznaje Srna.
Od ukupno 17 uhapšenih za dva lica još nema podataka.

U okviru akcije uhapšeno je 17 lica, od kojih su četiri policijska službenika, zaplijenjeno je više od dva kilograma skanka, 1.700 paketa cigareta, pet vozila, od čega dva džipa, veći broj mobilnih telefona, četiri automatske puške i ostali dokazi, izjavio je ranije direktor Policije Republike Srpske Gojko Vasić. "Jedan policijski službenik je lišen slobode prije mjesec dana kada je sa određenom količinom narkotika pao na granici, a ostala tri su lišena jutros", rekao je Vasić na konferenciji za novinare u Banjaluci.

On je dodao da je, od ukupnog broja uhapšenih, 15 lica sa područja Centra javne bezbjednosti Trebinje, jedno sa područja Centra javne bezbjednosti Banjaluka, te jedno lice iz Sarajeva koje je uhapsila Federalna uprava policije.