Galerija Podruma "Vukoje" danas je proslavila svoju krsnu slavu - Svetog Vasilija Ostroškog i godinu dana uspješnog rada. Tim povodom porodica Vukoje je u krugu prijatelja i poslovnih partnera presjekla slavski kolač i prezentovala dosadašnji rad Galerije, ali i planove za budućnost.

krsna slava galerije vukoje sveti vasilje ostroski

Galerija Vukoje je opravdala postojanje i očekivanja, ali i velika ulaganja, jer su u sklopu Vinarije izgrađena četiri ugostiteljska objekta - restoran, lanč bar, vinoteka i tapas bar.

"Sve to predstavlja nove i urbane sadržaje ne samo za Trebinje, nego i cijelu BiH i na to smo vrlo ponosni“, kazao je Radovan Vukoje, direktor Podruma "Vukoje".

Kroz Galeriju je za godinu dana prošlo preko 50.000 gostiju. Ipak, Vukoje je naglasio da brojke dobrog poslovanja nisu mjerilo, već zadovoljni gosti.

On je istakao da osim tradicionalnih domaćih specijaliteta kada je u pitanju hrana, koja se zaliva izvanrednim vinima, mnogo očekuju i od prvog maslinovog ulja iz Podruma "Vukoje", ali i od vina koja će imati njegov autorski potpis – Burgundac crni i vina iz premium kategorije.

krsna slava galerije vukoje sveti vasilje ostroski

Radovan Vukoje je kazao da će sljedeća godina biti godina vranca i burgunca crnog, koji će se piti sa hranom pripremljenom od organski proizvedenog povrća i voća koje će uskoro Vukoje sertifikovati, kao i od mesa i mliječnih proizvoda sa farmi iz cijele Hercegovine.