U subotu, 9. maja, grupa od stotinjak Engleza - radnika, koji su donirali novčana sredstva Fudbalskog kluba  "Leotar", počeće sa rekonstrukcijom i uređenjem prostorija omladinske škole FK "Leotar".

omladinska skola  leotara trebinje

Darko Dreč, direktor Omladinske škole FK "Leotar", ne krije zadovoljstvo što će ugostiti radnike iz Engleske koji će volonterskim radom sanirati svlačionice i terene.

"Oni dolaze posredstvom Agencije 'Demako' iz Slovenije i turističkog menadžera za Hrvatsku Marije Turkalj iz Dubrovnika. Firma 'Demako' je već uplatila oko 2.500 evra na račun firme kod koje je uzet najpotrebniji materijal za rekonstrukciju. Izvršiće se zamjena krova, uklanjanje azbestnih ploča i postavljanje limenog krova u plavoj boji, zamjena vrata i prozora, krečenje vanjskog i unutrašnjeg prostora, farbanje klupa i golova i čišćenje terena i reklama", kaže Dreč, dodajući da će radnici-volonteri, pored činjenice što će biti upoznati istorijom FK "Leotar" i ljepotama grada Trebinja, te da se nada da će posjetiti i utakmicu 21. kola Prve lige RS koju Leotar igra na Policama protiv Mladosti iz Gacka i zajedno dati podršku ka tituli.

On je pozvao sve ljubitelje fudbala i navijače Leotara da dođu u subotu u 9.30 časova u bivšu kasarnu "Vojvoda Luka Vukalović", gdje su svlačionica i teren Omladinske škole FK "Leotar".

omladinska skola  leotara trebinje

omladinska skola  leotara trebinje