Fudbaleri Leotara danas, u okviru 21. kola Prve lige Republike Srpske, gostuju u Tesliću, gdje će se sastati sa Proleterom, koji se nalazi na pretposljednjem mjestu na tabeli.

Predrag seselj leotar

Pred ovu utakmicu razgovarali smo sa kapitenom tima sa Polica Predragom Šešeljom, koji kaže da ekipa u Teslić ide bez Cimirota, Andrića, Zoranovića. A u timu neće biti ni sam Ššelj.

"Razmišljamo samo o pobjedi i vjerujem u moje saigrače i njihovu rješenost da se vrate sa ovog gostovanja kući sa tri boda. Bez obzira na činjenicu da smo oslabljeni, imamo jaku klupu i trener Rajko Mičeta je ukomponovao sve što treba i mislim da će sve odlično da funkcioniše na terenu", kaže Šešelj.

On dodaje da na sve utakmice idu na pobjedu i da igraju napadački fudbal.

"Proljetos smo izgubili bodove gdje nismo trebali, ali u suštini smo zadovoljni, jer se nalazimo na prvom mjestu", rekao je kapitel Leotra, napominjući da misli da Leotar ima najkvalitetniju ekipu u Ligi.

U prvom dijelu sezone, prema mišljenju Šešelja, igrali su dobro, dok uy drugi dio počeli loše.

"Vratili smo se na pravi put i forma nam je u usponu. Smjena trenera nije uticala na igrače, jer je Damjan Ratković odlično radio svoj posao, što je sada nastavio i Rajko Mičeta", kaže Šešelj.

Oni znaju gdje su mane, ali i gdje su najbolje vrline.

Šešelj kaže da je atmosfera u timu odlična, te da ima samo riječi hvale za svoje saigrače.

"Svi dišemo kao jedan i pokazali smo, kao i protiv Kozare, dobru igru", zaključio je Šešelj, uz konstataciju da se nada da će Leotar na kraju prvenstva ući u Premijer ligu BiH.

Šešelj je više ofanzivni nego defanzuvni igrač i više mu odgovara lijeva strana.

"Na svakoj utakmici dajem sve od sebe, bez obzira na to da li me lopta sluša ili ne", kaže Šešelj, koji uvijek daje svoj maksimum.

Uz svakog je igrača i iz tog razloga nosi kapitensku traku.