Na području Centra javne bezbjednosti Trebinje, 29.4.2015. godine, evidentirano je jedno krivično djelo, jedno narušavanje javnog reda i mira i dvije saobraćajne nezgode.

policija

Policijskoj stanici Ljubinje prijavljeno je da je, na jednoj baznoj stanici, provaljeno u telekomunikacioni kontejner i otuđeno 16 baterija. U toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela «Teška krađa».

Policijski službenici Policijske stanice Trebinje su juče, 29. aprila, Okružnom tužilaštvu Trebinje dostavili dva izvještaja o počinjenom krivičnom djelu i jedan izvještaj o preduzetim mjerama i radnjama. Navedenim izvještajima rasvijetljena su tri krivična djela: Krađa, Laka tjelesna povreda i Utaja.

Izvještaj o preduzetim mjerama i radnjama podnesen je prema dva maloljetnika zbog sumnje da su, prije nekoliko dana, od jednog lica, otuđili torbu sa dokumentima i manjim iznosom novca čime bi počinili krivično djelo Krađa.

Izvještaji o počinjenim krivičnim djelima dostavljeni su:

- protiv lica inicijala D.Š., iz Trebinja, zbog postojanja osnova sumnje da je fizički napao i nanio tjelesne povrede jednom licu čime bi počinio krivično djelo Laka tjelesna povreda;

- protiv lica inicijala J.K., iz Trebinja, zbog postojanja osnova sumnje da je pronađeni mobilni telefon zadržao čime bi počinio krivično djelo Utaja.