Na području Centra javne bezbjednosti Trebinje, 23.4.2015. godine, evidentirano je osam krivičnih djela, od kojih je sedam rasvijetljeno i dva narušavanja javnog reda i mira.  Nije bilo evidentiranih saobraćajnih nezgoda.

policija

Policijskoj stanici Trebinje prijavljeno je pet krivičnih djela od kojih su četiri rasvijetljena:

- prijavljeno je da je lice inicijala S.C. fizički napalo jedno lice a zatim  oštetilo vrata i uputilo prijetnju. U toku je dokumentovanje krivičnih djela „Laka tjelesna povreda“, „Zlostavljanje“ i „Oštećenje tuđe stvari“;

- druga prijava se odnosi na otuđenje torbe u kojoj su se nalazila lična dokumenta i manji iznos novca. U toku je dokumentovanje krivičnog djela „Krađa“.

- treća prijava se odnosi na prijetnju koju je lice inicijala I.V. uputilo jednom licu. U toku je dokumentovanje krivičnog djela „Ugrožavanje sigurnosti“.

Policijskoj stanici Ljubinje prijavljeno je krivično djelo „Povreda ljudskog dostojanstva zloupotrebom službenog položaja ili ovlaštenja“. Prijavljeno je da je lice inicijala D.Ć. počinilo navedeno djelo prema jednom maloljetniku.

Policijskoj stanici Gacko prijavljeno je da  su  dva lica, oba   inicijala S.S., u međusobnoj tući, zadobila tjelesne povrede. Jedno lice se sumnjiči da je počinilo krivično djelo „Teška tjelesna povreda“, a drugo da je počinilo krivično djelo „Laka tjelesna povreda“.