HERCEG-NOVI- Uroš Vojvodić /52/ iz Đenovića kod Herceg-Novog preminuo je danas poslijepodne  na putu za Opštu bolnicu Meljine od posljedica sabraćajnog udesa, koji se danas  oko 12.45 časova dogodio na magistralnom putu u naselju Kumbor.

policija traka

Nastradali je upravljao motociklom marke „Beverli“. Nezgoda se dogodila  u blizini hotela “Ksanadu“, kada je  iz za sada neutvrđenih razloga, krećući se iz pravca Herceg-Novog, došao  u kontakt sa vozilom  marke „Opel“, koje je dolazilo iz pravca Đenovića, a  kojim je upravljao S.Ć. iz Herceg-Novog.

Prema prvim nalazima policije, od siline udarca motociklista je udario u potporni zid pored magistrale i tom prilikom je zadobio teške povrede od kojih je kasnije preminuo.

Uroš Vojvodić je rođen 1963. godine i bio je poznati ugostiteljsko-turistitički radnik, koji je dugo godina imao konobu „Vojvodića mlin" u Đenovićima.

Bio je član savjeta Mjesne zajednice i jedan od osnivača i aktivista u klubu „Bokeška jedra", gdje je zajedno sa kćerkom postizao zapažene rezultate na brojnim regatama i takmičenjima širom Boke i Crne Gore.

Iza sebe je ostavio suprugu i dvije kćerke.